Rengøring

Professionel rengøring på hele Sjælland.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Passion for rengøring

  Med en placering i Glostrup, tilbyder vi professionel rengøring til privat- og erhvervskunder på hele Sjælland. Vi er et rengøringsfirma, som udfører din rengøring med stor passion.

  Rengøring er en tillidssag mellem dig og os. Det er derfor vigtigt, at vi altid har hjertet på det rette sted, når vi udfører rengøring for dig. Vi respektere og ved, at din bolig eller dit firma ikke bare er et hjem eller en arbejdsplads.

  Af samme grund kan du trygt stole på, at vi behandler dit hjem, dit firma og dine ejendele, som var det vores egne.

  Vores rengøringsfirma er bygget på troværdighed og ærlighed. det er et princip, som vi dagligt ånder og lever efter. Glæden ved rengøring og glæden ved at du viser din tillid til os, er enormt vigtigt for os. Men vi ved også, at tillid ikke bare kommer fra dag til dag. Det er en proces, som skal bygges op – og det tager tid. Derfor kan du med sikkerhed stole på, at vi til enhver tid sørger for, at du får et fast team, som hjælper dig med din privatrengøring eller erhvervsrengøring.

  Det skaber et mere personligt forhold mellem dig og vores rengøringsteam, da du kommer til at kende dit rengøringsteam og de kommer til at kende dig, dine præferencer og krav.

  Skræddersyet rengøring til dig eller dit firma

  Hos Dansk SuperService tilbyder vi altid en skræddersyet rengøringsløsning efter dine specielle ønsker og behov. Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig med din rengøring uanset størrelsen. På den måde får du mere tid og overskud i hverdagen eller i din virksomhed.

  Har du derfor brug for en privatrengøring, erhvervsrengøring, håndværker rengøring eller vinduespudsning, står vores medarbejdere til rådighed for at hjælpe dig med din rengøring.

  Vil du høre mere, om hvad vi kan hjælpe dig med til din rengøring? Kontakt os på telefon: 53 81 25 25 og få en uforpligtende snak.

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Facebook

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Google

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Trustpilot

  Vores rengøring dækker

  Erhvervsrengøring

  Produktion & Lager

  Institutionsrengøring

  Hovedrengøring af sommerhuse

  Hovedrengøring

  Trappevask

  Håndværkerrengøring

  Slutrengøring ved fraflytninger

  Rengøring af sommerhuse også efter udlejning

  Prisen på en rengøring

  Vores mål er, at vi får udført den bedste rengøringsløsning af dit hjem eller firma. Derfor kan prisen på din rengøring bl.a. variere ud boligens eller firmaets størrelse, omfanget af rengøringen og mange flere faktorer.

  Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst og effektiv rengøring til rimelige priser, hvor din tillid, dine ønsker og behov er i centrum? Så kan du trygt stole på os. Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig.

  Giv os et kald på telefonen: 30 14 42 00 og lad os sammen udforme din rengøringsplan.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

   Hvis ovenstående lyder interessant for lige netop dig, så tøv endelige ikke med at kontakte os. Vi tilbyder vores ekspertise og rådgivning både over mail og telefon.

   Uanset, hvilken type rengøring du står overfor, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

   Ring til os på telefon: 53 81 25 25, eller send en mail til info@superservices.dk. Så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rengøring!

   Samarbejdspartnere

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit integer.